Nabeschouwing Belenenses - Desportivo Aves (3-2) || Primeira Liga

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nacional do Jamor in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Desportivo Aves (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 3-2 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Desportivo Aves kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van W. Junior. Belenenses kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lica, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette W. Junior zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Desportivo Aves de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Lica de 2-2 maakte voor Belenenses. In de 66e werkte A. Mehremic de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Belenenses.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Desportivo Aves
Goals
3
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
71
99
Gevaarlijke aanvallen
36
39
Passes
301
329
Overtredingen
16
20
Buitenspel
2
2
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Belenenses - Desportivo Aves 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt W. Junior met assist van Claudio Falcao Desportivo Aves 0-1
6' Doelpunt Belenenses Doelpunt Lica met assist van G. Silva Belenenses 1-1
18' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcao Desportivo Aves
27' Wissel Desportivo Aves Wissel K. Yamga voor Jailson Desportivo Aves
34' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor S. Varela Belenenses
39' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor F. Varela Belenenses
40' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt W. Junior met assist van M. Mohammadi Desportivo Aves 1-2
43' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Esgaio Belenenses
48' Doelpunt Belenenses Doelpunt Lica Belenenses 2-2
50' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor A. Dzwigala Desportivo Aves
62' Wissel Belenenses Wissel Diogo Calila voor Show Belenenses
66' Eigen doelpunt Belenenses Eigen doelpunt A. Mehremic Belenenses 3-2
73' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor R. Ribeiro Belenenses
74' Wissel Desportivo Aves Wissel Enzo voor A. Mehremic Desportivo Aves
82' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Tavares voor W. Junior Desportivo Aves
86' Wissel Belenenses Wissel M. Cassierra voor Lica Belenenses
Opstellingen Belenenses - Desportivo Aves
De opstellingen van Belenenses en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Desportivo Aves

Belenenses en Desportivo Aves treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 16e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Belenenses - Desportivo Aves Opstelling Belenenses Opstelling Desportivo Aves Live Belenenses - Desportivo Aves Live Belenenses - Desportivo Aves kijken Belenenses - Desportivo Aves kijken Live Belenenses - Desportivo Aves stream Belenenses - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Desportivo Aves Uitslag Belenenses - Desportivo Aves Statistieken Belenenses - Desportivo Aves Primeira Liga 2019/2020 Belenenses - Desportivo Aves wedden Belenenses - Desportivo Aves gokken Belenenses - Desportivo Aves Unibet