Nabeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira (1-0) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 4 november 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het maandag 4 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter João Bento geëindigd in een 1-0 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door M. Cassierra, waarmee Belenenses met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Bento, waardoor Belenenses de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Belenenses - Paços de Ferreira 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Belenenses Wissel A. Moreira voor H. Koffi Belenenses
47' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor F. S. Welthon Paços de Ferreira
53' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Silva voor A. Micael Paços de Ferreira
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Tanque voor F. S. Welthon Paços de Ferreira
69' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Diaby Paços de Ferreira
71' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor D. Tanque Paços de Ferreira
73' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor M. Matias Belenenses
74' Wissel Paços de Ferreira Wissel Murilo voor Ze Uilton Paços de Ferreira
84' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor O. Reabciuk Paços de Ferreira
84' Wissel Belenenses Wissel M. Cassierra voor Lica Belenenses
86' Doelpunt Belenenses Doelpunt M. Cassierra Belenenses 1-0
95' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Coelho Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Paços de Ferreira
Opstellingen Belenenses - Paços de Ferreira
De opstellingen van Belenenses en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira

Belenenses en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Bento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 7 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Belenenses. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Paços de Ferreira 7
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 15e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 17e plaats.