Nabeschouwing Belenenses - Porto (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het zondag 8 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Porto (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Belenenses en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Santos, waarmee Belenenses met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Telles in de 32e minuut zorgde er even later voor dat Porto weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Belenenses - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Belenenses Doelpunt A. Santos Belenenses 1-0
32' Penalty Porto Penalty A. Telles Porto 1-1
53' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor S. Varela Belenenses
64' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor W. Manafa Porto
64' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor M. Ndiaye Porto
64' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor H. Koffi Belenenses
65' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor C. Akas Belenenses
69' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor M. Cassierra Belenenses
71' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Ribeiro Belenenses
74' Wissel Belenenses Wissel H. Ouro-Sama voor A. Santos Belenenses
82' Wissel Porto Wissel T. Soares voor M. Marega Porto
87' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor Lica Belenenses
92' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Coelho Belenenses
94' Gele kaart Porto Gele kaart voor T. Soares Porto
94' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Esgaio Belenenses
95' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
95' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Sousa Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Porto
Opstellingen Belenenses - Porto
De opstellingen van Belenenses en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Porto

Belenenses en Porto treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 30 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 14 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Belenenses. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 1
Winst Porto 14
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 11e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.