Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (1-7) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het zaterdag 4 januari 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (1-7)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 1-7 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Horta, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trincao op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee R. Horta zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 32 minuten deed S. Varela iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Belenenses werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 45e minuut nadat J. Palhinha namens Sporting Braga de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 48e minuut was het Paulinho van Sporting Braga wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Na 75 minuten moest Belenenses speler R. Ribeiro het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Belenenses de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 84 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Sporting Braga. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van R. Fonte die de stand in de wedstrijd op 1-6 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde R. Fonte de 1-7 voor Sporting Braga en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins bij een 1-7 eindstand in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Belenenses - Sporting Braga 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van Paulinho Sporting Braga 0-1
19' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Trincao met assist van Sequeira Sporting Braga 0-2
20' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor S. Varela Belenenses
22' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Horta met assist van Paulinho Sporting Braga 0-3
32' Doelpunt Belenenses Doelpunt S. Varela met assist van C. Akas Belenenses 1-3
36' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Santos Belenenses
38' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fransergio Sporting Braga
45' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt J. Palhinha met assist van R. Horta Sporting Braga 1-4
46' Wissel Belenenses Wissel R. Ribeiro voor G. Silva Belenenses
48' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van R. Esgaio Sporting Braga 1-5
66' Wissel Sporting Braga Wissel Xadas voor Trincao Sporting Braga
69' Wissel Belenenses Wissel H. Ouro-Sama voor M. Cassierra Belenenses
69' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fonte voor Paulinho Sporting Braga
75' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor R. Ribeiro Belenenses
75' Tweede gele kaart Belenenses Tweede gele kaart voor R. Ribeiro Belenenses
79' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor S. Varela Belenenses
83' Wissel Sporting Braga Wissel W. Eduardo voor R. Horta Sporting Braga
84' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Fonte met assist van R. Esgaio Sporting Braga 1-6
91' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Fonte Sporting Braga 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Sporting Braga
Opstellingen Belenenses - Sporting Braga
De opstellingen van Belenenses en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Sporting Braga

Belenenses en Sporting Braga treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 22 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 13 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Belenenses. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Sporting Braga 13
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 13e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 9e plaats.