Nabeschouwing Belenenses - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2019/2020

Vrijdag 26 juni 2020 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het vrijdag 26 juni 2020 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Lica, waarmee Belenenses met 1-0 de leiding nam. Sporting CP kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Coates, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette J. Cabral zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

J. Cabral zette Sporting CP even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP.

LIVE Belenenses - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Belenenses Doelpunt Lica Belenenses 1-0
21' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Santos Belenenses
21' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Coates met assist van G. Plata Sporting CP 1-1
34' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor V. Nilton Belenenses
36' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Cabral met assist van S. Ristovski Sporting CP 1-2
46' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor H. Koffi Belenenses
47' Penalty Sporting CP Penalty J. Cabral Sporting CP 1-3
46' Wissel Sporting CP Wissel F. Geraldes voor J. Cabral Sporting CP
61' Wissel Belenenses Wissel N. Pina Nunes voor A. Santos Belenenses
67' Wissel Sporting CP Wissel I. Doumbia voor Matheus Sporting CP
67' Wissel Sporting CP Wissel T. Ilori voor Sporting CP
67' Wissel Belenenses Wissel Dieguinho voor Lica Belenenses
68' Wissel Belenenses Wissel A. Keita voor M. Cassierra Belenenses
73' Wissel Sporting CP Wissel R. Camacho voor S. Ristovski Sporting CP
78' Wissel Belenenses Wissel R. Ribeiro voor Show Belenenses
78' Wissel Belenenses Wissel Diogo Calila voor T. Esgaio Belenenses
80' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor G. Plata Sporting CP
84' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Dieguinho Belenenses
87' Wissel Sporting CP Wissel R. Battaglia voor Wendel Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Sporting CP
Opstellingen Belenenses - Sporting CP
De opstellingen van Belenenses en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Sporting CP

Belenenses en Sporting CP treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 10 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 15 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Belenenses. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 2
Winst Sporting CP 15
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 14e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 3e plaats.