Nabeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Belenenses het zaterdag 18 januari 2020 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door H. Guedes, waarmee Vitória FC met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Vitória Setúbal.

LIVE Belenenses - Vitória Setúbal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
31' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Mansilla Vitória FC
39' Doelpunt Vitória FC Doelpunt H. Guedes met assist van Silvio Vitória FC 0-1
55' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Meira Vitória FC
64' Wissel Belenenses Wissel R. Ribeiro voor A. Sousa Belenenses
70' Wissel Vitória FC Wissel L. Vilela voor Zequinha Vitória FC
70' Wissel Belenenses Wissel M. Matias voor S. Varela Belenenses
74' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor G. Makaridze Vitória FC
79' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Ribeiro Belenenses
81' Wissel Vitória FC Wissel A. Jorge voor E. Bessa Vitória FC
83' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Sousa Vitória FC
83' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor G. Silva Belenenses
85' Wissel Vitória FC Wissel Jubal voor J. Meira Vitória FC
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor N. Lopez Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Vitória Setúbal
Opstellingen Belenenses - Vitória Setúbal
De opstellingen van Belenenses en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Vitória Setúbal

Belenenses en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 11 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 6 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Belenenses. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Vitória Setúbal 6
Gelijkspel 8
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 15e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 9e plaats.