Nabeschouwing Benfica - Chaves (4-0) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 25 februari 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Benfica het maandag 25 februari 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Chaves (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 4-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Rafa Silva, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Félix op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee H. Seferović zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Benfica in de 90e minuut, nadat Jonas de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Benfica.

LIVE Benfica - Chaves 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva Benfica 1-0
37' Doelpunt Benfica Doelpunt João Félix Benfica 2-0
43' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van Gabriel Benfica 3-0
55' Wissel Chaves Wissel R. Bressan voor Costinha Chaves
57' Wissel Chaves Wissel Filipe Melo voor Bruno Gallo Chaves
59' Gele kaart Chaves Gele kaart voor N. Maraš Chaves
65' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rafa Silva Benfica
71' Wissel Benfica Wissel Jonas voor Rafa Silva Benfica
75' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Filipe Melo Chaves
76' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jonas Benfica
78' Wissel Chaves Wissel André Luis voor Platiny Chaves
81' Wissel Benfica Wissel João Filipe voor Pizzi Benfica
83' Wissel Benfica Wissel A. Živković voor H. Seferović Benfica
87' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gabriel Benfica
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas Benfica 4-0
93' Gele kaart Chaves Gele kaart voor G. Campi Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Chaves
Opstellingen Benfica - Chaves
De opstellingen van Benfica en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Chaves

Benfica en Chaves treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 27 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Chaves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 4
Winst Chaves 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 17e plaats.