Nabeschouwing Benfica - Desportivo Aves (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Benfica het zondag 23 september 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Desportivo Aves (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door João Félix, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Cervi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Benfica.

LIVE Benfica - Desportivo Aves 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Benfica Doelpunt João Félix met assist van Pizzi Benfica 1-0
53' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor João Félix Benfica
55' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Vitor Desportivo Aves
59' Wissel Desportivo Aves Wissel Derley voor Bruno Braga Desportivo Aves
61' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor I. El Adoua Desportivo Aves
62' Doelpunt Benfica Doelpunt F. Cervi Benfica 2-0
72' Wissel Benfica Wissel Jonas voor E. Salvio Benfica
72' Wissel Desportivo Aves Wissel Claudio Falcão voor Vitor Gomes Desportivo Aves
76' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
81' Wissel Desportivo Aves Wissel Michel Douglas voor Hamdou Elhouni Desportivo Aves
82' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor Álex Grimaldo Benfica
86' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rúben Dias Benfica
90' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcão Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Desportivo Aves
Opstellingen Benfica - Desportivo Aves
De opstellingen van Benfica en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Desportivo Aves

Benfica en Desportivo Aves treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 4
Winst Desportivo Aves 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 2e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 17e plaats.