Nabeschouwing Benfica - Feirense (4-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Benfica het zaterdag 1 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Feirense (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 4-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Jonas, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Bruno Nascimento zorgde ervoor dat Benfica op 2-0 kwam te staan in de 57e minuut. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee Rafa Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Benfica in de 89e minuut, nadat H. Seferović de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Benfica.

LIVE Benfica - Feirense 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rafa Silva Benfica
31' Gele kaart Feirense Gele kaart voor K. Alphonse Feirense
35' Gele kaart Feirense Gele kaart voor João Silva Feirense
46' Wissel Feirense Wissel B. Gómez voor Sturgeon Feirense
49' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas met assist van Álex Grimaldo Benfica 1-0
49' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jonas Benfica
57' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt Bruno Nascimento Benfica 2-0
63' Wissel Feirense Wissel Edinho voor K. Alphonse Feirense
68' Doelpunt Benfica Doelpunt Rafa Silva Benfica 3-0
80' Wissel Benfica Wissel Gabriel voor Gedson Fernandes Benfica
82' Wissel Benfica Wissel H. Seferović voor Jonas Benfica
87' Wissel Benfica Wissel F. Krovinović voor Pizzi Benfica
89' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović Benfica 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Feirense
Opstellingen Benfica - Feirense
De opstellingen van Benfica en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Feirense

Benfica en Feirense treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 6
Winst Feirense 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 4e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 15e plaats.