Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (5-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 22:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Benfica het zaterdag 10 augustus 2019 om 22:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 5-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door N. Tavares, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 32e minuut voor dat Benfica via Pizzi op 2-0 kwam te staan. In de 65e minuut kreeg B. Martins van Paços de Ferreira voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Paços de Ferreira de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 70e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee H. Seferovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Benfica geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Pizzi. De vijfde treffer van Benfica viel in de 84e minuut en kwam op naam te staan van C. Vinicius.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel António Rodrigues Oliveira en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Benfica.

LIVE Benfica - Paços de Ferreira 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Baixinho Paços de Ferreira
26' Doelpunt Benfica Doelpunt N. Tavares met assist van Pizzi Benfica 1-0
32' Penalty Benfica Penalty Pizzi Benfica 2-0
35' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor D. Tanque Paços de Ferreira
48' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor B. Martins Paços de Ferreira
57' Wissel Paços de Ferreira Wissel Yago voor Ze Uilton Paços de Ferreira
65' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor B. Martins Paços de Ferreira
66' Wissel Benfica Wissel Chiquinho voor R. De Tomas Benfica
68' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Almeida voor D. Tanque Paços de Ferreira
70' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferovic met assist van Chiquinho Benfica 3-0
72' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor Pedrinho Paços de Ferreira
74' Doelpunt Benfica Doelpunt Pizzi met assist van N. Tavares Benfica 4-0
78' Wissel Benfica Wissel C. Vinicius voor A. Samaris Benfica
78' Wissel Benfica Wissel Jota voor R. Silva Benfica
84' Doelpunt Benfica Doelpunt C. Vinicius met assist van N. Tavares Benfica 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Paços de Ferreira
Opstellingen Benfica - Paços de Ferreira
De opstellingen van Benfica en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Paços de Ferreira

Benfica en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.