Voorbeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga

Zondag 11 augustus 2019 - 17:00 uur

In de Primeira Liga neemt Benfica het zondag 11 augustus 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) in Lisboa.

Via de Benfica - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Benfica - Paços de Ferreira 0-0

Vanaf zondag 11 augustus 2019 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Benfica - Paços de Ferreira volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 19 dagen, 15 uur, 24 minuten en 0 seconden.

Opstellingen Benfica - Paços de Ferreira

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - Paços de Ferreira

Benfica en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Benfica en Paços de Ferreira elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 0
Winst Paços de Ferreira 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Benfica - Paços de Ferreira Opstelling Benfica Opstelling Paços de Ferreira Live Benfica - Paços de Ferreira Live Benfica - Paços de Ferreira kijken Benfica - Paços de Ferreira kijken Live Benfica - Paços de Ferreira stream Benfica - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira Uitslag Benfica - Paços de Ferreira Statistieken Benfica - Paços de Ferreira Primeira Liga 2019/2020 Benfica - Paços de Ferreira wedden Benfica - Paços de Ferreira gokken Benfica - Paços de Ferreira Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .