Nabeschouwing Boavista - Porto (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Boavista het zondag 2 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Porto (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Porto is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 0-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door Hernâni, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Porto dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel, waardoor Porto de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Boavista - Porto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Boavista Wissel David Simão voor N. Obiora Boavista
25' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
48' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Renato Queirós Boavista
60' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Helton Leite Boavista
68' Wissel Porto Wissel Tiquinho voor Óliver Torres Porto
74' Wissel Boavista Wissel Fábio Espinho voor Mateus Boavista
78' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Fábio Espinho Boavista
82' Wissel Porto Wissel Adrián voor Otavinho Porto
85' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Rochinha Boavista
88' Wissel Porto Wissel Hernâni voor Y. Brahimi Porto
91' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Rafael Lopes Boavista
95' Doelpunt Porto Doelpunt Hernâni Porto 0-1
96' Gele kaart Boavista Gele kaart voor David Simão Boavista
96' Gele kaart Porto Gele kaart voor Casillas Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Porto
Opstellingen Boavista - Porto
De opstellingen van Boavista en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Porto

Boavista en Porto treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 10 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Boavista. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Boavista 1
Winst Porto 10
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 16e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.