Nabeschouwing Chaves - Moreirense (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het zaterdag 15 december 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Moreirense (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Bressan van Chaves via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 61 minuten was het M. Ndiaye die Moreirense op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Moreirense via een goal van João Aurélio in de 75e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 77e minuut was het Chaves dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Niltinho, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Moreirense dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chaves - Moreirense 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor João Aurélio Moreirense
22' Penalty gemist Chaves Penalty gemist R. Bressan Chaves
36' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor B. Aouacheria Moreirense
61' Doelpunt Moreirense Doelpunt M. Ndiaye met assist van Chiquinho Moreirense 0-1
61' Wissel Chaves Wissel A. Zangre voor R. Bressan Chaves
69' Wissel Chaves Wissel M. Correia voor Perdigão Chaves
70' Wissel Chaves Wissel Djavan Ferreira voor Luís Martins Chaves
72' Wissel Moreirense Wissel Nenê voor B. Aouacheria Moreirense
75' Doelpunt Moreirense Doelpunt João Aurélio Moreirense 0-2
77' Doelpunt Chaves Doelpunt Niltinho met assist van G. Ghazaryan Chaves 1-2
90' Wissel Moreirense Wissel Bruno Silva voor Heriberto Tavares Moreirense
95' Wissel Moreirense Wissel Neto voor Chiquinho Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Moreirense
Opstellingen Chaves - Moreirense
De opstellingen van Chaves en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Moreirense

Chaves en Moreirense treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 18 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Chaves favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chaves 3
Winst Moreirense 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 18e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 10e plaats.