Nabeschouwing Chaves - Porto (1-4) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Porto (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Porto is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-4 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Tiquinho, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tiquinho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee Tiquinho zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Bruno Gallo zette Chaves even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida toegekende penalty wist te benutten. In de 87e werkte Nuno Coelho de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Porto.

LIVE Chaves - Porto 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van M. Marega Porto 0-1
35' Gele kaart Porto Gele kaart voor Tiquinho Porto
42' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van M. Marega Porto 0-2
59' Gele kaart Chaves Gele kaart voor L. Singh Chaves
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor Jesús Corona Porto
66' Wissel Porto Wissel C. Mbemba voor Felipe Porto
68' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van Jesús Corona Porto 0-3
70' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor Costinha Chaves
72' Wissel Porto Wissel Fernando voor Y. Brahimi Porto
74' Wissel Chaves Wissel E. Şen voor André Luis Chaves
76' Penalty Chaves Penalty Bruno Gallo Chaves 1-3
82' Wissel Chaves Wissel Platiny voor L. Singh Chaves
86' Wissel Porto Wissel Adrián voor Jesús Corona Porto
87' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt Nuno Coelho Porto 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Porto
Opstellingen Chaves - Porto
De opstellingen van Chaves en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Porto

Chaves en Porto treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 5 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chaves. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 0
Winst Porto 5
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 17e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.