Nabeschouwing Chaves - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het zaterdag 30 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Sporting CP is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Luiz Phellype, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. In de 51e minuut kreeg Jefferson van Chaves voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Chaves de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte André Luis namens Chaves in de 60e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 80e minuut was het Sporting CP dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Bruno Fernandes. In de 88e minuut werd S. Ristovski van Sporting CP met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting CP met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 101 minuten kwam Sporting CP op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van Luiz Phellype.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP.

LIVE Chaves - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Luiz Phellype met assist van S. Ristovski Sporting CP 0-1
34' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Jefferson Chaves
37' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Gudelj Sporting CP
40' Gele kaart Chaves Gele kaart voor André Luis Chaves
51' Tweede gele kaart Chaves Tweede gele kaart voor Jefferson Chaves
59' Wissel Chaves Wissel L. Singh voor Rúben Macedo Chaves
60' Doelpunt Chaves Doelpunt André Luis met assist van Bruno Gallo Chaves 1-1
66' Wissel Sporting CP Wissel I. Doumbia voor N. Gudelj Sporting CP
73' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor C. Borja Sporting CP
74' Wissel Chaves Wissel Ricardo Nunes voor António Filipe Chaves
80' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Bruno Fernandes met assist van M. Acuña Sporting CP 1-2
85' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor André Luis Chaves
88' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor S. Ristovski Sporting CP
94' Wissel Sporting CP Wissel Bruno Gaspar voor Raphinha Sporting CP
98' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Niltinho Chaves
99' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Luís Martins Chaves
99' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Bruno Gaspar Sporting CP
101' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Luiz Phellype met assist van Jovane Cabral Sporting CP 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Sporting CP
Opstellingen Chaves - Sporting CP
De opstellingen van Chaves en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Sporting CP

Chaves en Sporting CP treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 4 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chaves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 0
Winst Sporting CP 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 17e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.