Nabeschouwing Chaves - Vitória Guimarães (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het zondag 2 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Vitória Guimarães (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Davidson, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Chaves - Vitória Guimarães 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Davidson met assist van F. Sacko Vitória SC 0-1
61' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor Mattheus Vitória SC
65' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor Perdigão Chaves
68' Wissel Chaves Wissel A. Ebralidze voor Bruno Gallo Chaves
77' Wissel Chaves Wissel William voor Platiny Chaves
78' Wissel Vitória SC Wissel Pêpê Rodrigues voor Tozé Vitória SC
86' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Stephen Eustáquio Chaves
91' Wissel Vitória SC Wissel Welthon voor Alexandre Guedes Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Vitória Guimarães
Opstellingen Chaves - Vitória Guimarães
De opstellingen van Chaves en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Vitória Guimarães

Chaves en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 12 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 2 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chaves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 1
Winst Vitória Guimarães 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 18e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 8e plaats.