Nabeschouwing Chaves - Vitória Setúbal (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 16:00 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het zondag 12 mei 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Vitória Setúbal (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Allef, waarmee Vitória FC met 0-1 de leiding nam. Vitória FC vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Frédéric Mendy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Chaves vervolgens op 1-2. Het was Bruno Gallo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 64e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Vitória Setúbal dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Chaves - Vitória Setúbal
Goals
1
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
75
50
Gevaarlijke aanvallen
54
28
Passes
388
243
Overtredingen
21
14
Buitenspel
1
4
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Chaves - Vitória Setúbal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Allef met assist van Rúben Micael Vitória FC 0-1
15' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Frédéric Mendy met assist van M. Agu Vitória FC 0-2
30' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Éber Vitória FC
32' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Bruno Gallo Chaves
34' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Djavan Ferreira Chaves
36' Wissel Chaves Wissel Platiny voor Jefferson Chaves
39' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Frédéric Mendy Vitória FC
53' Wissel Chaves Wissel Niltinho voor G. Ghazaryan Chaves
59' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Niltinho Chaves
61' Wissel Chaves Wissel R. Bressan voor N. Maraš Chaves
62' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Sílvio Vitória FC
64' Penalty Chaves Penalty Bruno Gallo Chaves 1-2
68' Wissel Vitória FC Wissel K. Sekgota voor Allef Vitória FC
74' Wissel Vitória FC Wissel Cascardo voor Sílvio Vitória FC
75' Wissel Vitória FC Wissel André Sousa voor Rúben Micael Vitória FC
76' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor M. Agu Vitória FC
85' Gele kaart Chaves Gele kaart voor L. Singh Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Vitória Setúbal
Opstellingen Chaves - Vitória Setúbal
De opstellingen van Chaves en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Vitória Setúbal

Chaves en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 6 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 5 duels tussen Chaves en Vitória Setúbal eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chaves 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 5
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 16e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Chaves - Vitória Setúbal Opstelling Chaves Opstelling Vitória Setúbal Live Chaves - Vitória Setúbal Live Chaves - Vitória Setúbal kijken Chaves - Vitória Setúbal kijken Live Chaves - Vitória Setúbal stream Chaves - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Chaves - Vitória Setúbal Uitslag Chaves - Vitória Setúbal Statistieken Chaves - Vitória Setúbal Primeira Liga 2018/2019 Chaves - Vitória Setúbal wedden Chaves - Vitória Setúbal gokken Chaves - Vitória Setúbal Unibet