Nabeschouwing Desportivo Aves - Gil Vicente (1-2) || Primeira Liga 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Desportivo Aves het vrijdag 8 november 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Gil Vicente (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Y. Baraye, waarmee Gil Vicente met 0-1 de leiding nam. Gil Vicente vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Baraye op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Desportivo Aves de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Yamga. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Desportivo Aves kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Gil Vicente dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Desportivo Aves - Gil Vicente 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Y. Baraye met assist van Ruben Gil Vicente 0-1
43' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Y. Baraye Gil Vicente 0-2
46' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt K. Yamga met assist van W. Junior Desportivo Aves 1-2
60' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Macedo voor M. Mohammadi Desportivo Aves
61' Wissel Gil Vicente Wissel B. Kraev voor Z. Naidji Gil Vicente
62' Wissel Gil Vicente Wissel Lourency voor A. Henrique Gil Vicente
63' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Lourency Gil Vicente
68' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor L. Fernando Desportivo Aves
75' Wissel Gil Vicente Wissel W. Soares voor J. Afonso Gil Vicente
78' Wissel Desportivo Aves Wissel Enzo voor K. Yamga Desportivo Aves
80' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor F. Fonseca Gil Vicente
81' Wissel Desportivo Aves Wissel R. Rodrigues voor W. Junior Desportivo Aves
90' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor A. Figueiredo Desportivo Aves
94' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor C. Goncalves Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Gil Vicente
Opstellingen Desportivo Aves - Gil Vicente
De opstellingen van Desportivo Aves en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Gil Vicente

Desportivo Aves en Gil Vicente treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Desportivo Aves en Gil Vicente elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Gil Vicente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 18e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 14e plaats.