Nabeschouwing Desportivo Aves - Santa Clara (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Desportivo Aves het zaterdag 4 januari 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Santa Clara (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geëindigd in een 0-1 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door F. Cardoso, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Santa Clara uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Desportivo Aves - Santa Clara 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor A. Dzwigala Desportivo Aves
53' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcao Desportivo Aves
64' Doelpunt Santa Clara Doelpunt F. Cardoso met assist van J. Afonso Santa Clara 0-1
66' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Thiago Santana Santa Clara
71' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Tavares voor A. Dzwigala Desportivo Aves
72' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Reko Silva Desportivo Aves
76' Wissel Santa Clara Wissel A. Carvalho voor Ukra Santa Clara
86' Wissel Desportivo Aves Wissel B. Lourenco voor Reko Silva Desportivo Aves
86' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Toure voor R. Oliveira Desportivo Aves
87' Wissel Santa Clara Wissel G. Schettine voor Thiago Santana Santa Clara
88' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Jailson Desportivo Aves
89' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor F. Ramos Santa Clara
92' Wissel Santa Clara Wissel Ze Manuel voor C. Carvalho Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Santa Clara
Opstellingen Desportivo Aves - Santa Clara
De opstellingen van Desportivo Aves en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Santa Clara

Desportivo Aves en Santa Clara treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Santa Clara favoriet. 1 keer wist de ploeg van Desportivo Aves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Desportivo Aves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Santa Clara 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 18e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 15e plaats.