Nabeschouwing Desportivo Aves - Santa Clara (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Desportivo Aves het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Santa Clara (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 1-2 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Bruno Lamas, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. Santa Clara vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van César op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Desportivo Aves de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Derley. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Desportivo Aves kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 82e minuut werd Fernando van Santa Clara met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Santa Clara het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Santa Clara dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Desportivo Aves - Santa Clara 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Bruno Lamas Santa Clara 0-1
17' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor L. Fariña Desportivo Aves
23' Doelpunt Santa Clara Doelpunt César met assist van Patrick Santa Clara 0-2
41' Wissel Desportivo Aves Wissel Nildo Petrolina voor L. Fariña Desportivo Aves
57' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Gomes voor Nelson Lenho Desportivo Aves
67' Wissel Santa Clara Wissel D. Pineda voor Zé Manuel Santa Clara
72' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Braga voor I. El Adoua Desportivo Aves
79' Wissel Santa Clara Wissel Kaio Pantaleão voor Bruno Lamas Santa Clara
79' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Derley Desportivo Aves 1-2
80' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
80' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Fábio Cardoso Santa Clara
82' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Fernando Santa Clara
82' Rode kaart Santa Clara Rode kaart voor Fernando Santa Clara
93' Wissel Santa Clara Wissel A. Arroyo voor A. Stephens Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Santa Clara
Opstellingen Desportivo Aves - Santa Clara
De opstellingen van Desportivo Aves en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Santa Clara

Desportivo Aves en Santa Clara treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Desportivo Aves en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 18e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 6e plaats.