Nabeschouwing Desportivo Aves - Vitória Setúbal (2-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 20 januari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Desportivo Aves het zondag 20 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Vitória Setúbal (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Vitória Setúbal is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Derley, waarmee Desportivo Aves met 1-0 de leiding nam. Vitória FC kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cádiz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut kreeg Cascardo van Vitória FC voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Vitória FC de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 72e minuut was het Desportivo Aves dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Baldé, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Desportivo Aves dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Desportivo Aves - Vitória Setúbal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Derley Desportivo Aves 1-0
20' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Semedo Vitória FC
22' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Éber Vitória FC
25' Wissel Vitória FC Wissel Hildeberto Pereira voor Artur Jorge Vitória FC
34' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Claudio Falcão Desportivo Aves
41' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Cascardo Vitória FC
55' Doelpunt Vitória FC Doelpunt J. Cádiz met assist van Éber Vitória FC 1-1
61' Wissel Desportivo Aves Wissel Luquinhas voor L. Fariña Desportivo Aves
64' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor Cascardo Vitória FC
67' Wissel Vitória FC Wissel Mano voor Rúben Micael Vitória FC
72' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Rodrigo Defendi Desportivo Aves 2-1
79' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Braga voor Vitor Gomes Desportivo Aves
79' Wissel Vitória FC Wissel Valdu Té voor M. Agu Vitória FC
87' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Gomes voor Derley Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Vitória Setúbal
Opstellingen Desportivo Aves - Vitória Setúbal
De opstellingen van Desportivo Aves en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Vitória Setúbal

Desportivo Aves en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 3 keer wist de ploeg van Desportivo Aves te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Desportivo Aves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Desportivo Aves 1
Winst Vitória Setúbal 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 17e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 12e plaats.