Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (4-2) || Primeira Liga

Zaterdag 14 september 2019 - 17:30 uur

In de Primeira Liga neemt Famalicão het zaterdag 14 september 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Famalicao in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 4-2 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. F. Martins maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Famalicão vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Famalicão vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Guga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Famalicão, waarmee F. Martins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Famalicão geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Pote. Na 87 minuten wist Paços de Ferreira eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van D. Tanque bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Paços de Ferreira speler , die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Famalicão.

Wedstrijdstatistieken Famalicão - Paços de Ferreira
Goals
4
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
79
106
Gevaarlijke aanvallen
19
53
Passes
392
418
Overtredingen
21
16
Buitenspel
0
2
Corners
1
9
Wissels
3
3
LIVE Famalicão - Paços de Ferreira 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Penalty Famalicão Penalty F. Martins Famalicão 1-0
16' Wissel Famalicão Wissel Riccieli voor Roderick Famalicão
49' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Martins Famalicão
56' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor A. Centelles Famalicão
58' Wissel Famalicão Wissel Guga voor U. Racic Famalicão
60' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Tanque voor R. Gava Paços de Ferreira
61' Doelpunt Famalicão Doelpunt Guga met assist van F. Martins Famalicão 2-0
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
67' Doelpunt Famalicão Doelpunt F. Martins Famalicão 3-0
70' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Bruno Santos Paços de Ferreira
73' Doelpunt Famalicão Doelpunt Pote Famalicão 4-0
77' Wissel Famalicão Wissel J. Tymon voor G. A. Assuncao Famalicão
80' Wissel Paços de Ferreira Wissel B. Martins voor Murilo Paços de Ferreira
86' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Paços de Ferreira
87' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt D. Tanque Paços de Ferreira 4-1
93' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Paços de Ferreira 4-2
94' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Famalicão
Opstellingen Famalicão - Paços de Ferreira
De opstellingen van Famalicão en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira

Famalicão en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Famalicão en Paços de Ferreira elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Famalicão 0
Winst Paços de Ferreira 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 1e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Famalicão - Paços de Ferreira Opstelling Famalicão Opstelling Paços de Ferreira Live Famalicão - Paços de Ferreira Live Famalicão - Paços de Ferreira kijken Famalicão - Paços de Ferreira kijken Live Famalicão - Paços de Ferreira stream Famalicão - Paços de Ferreira Fox Sports Nabeschouwing Famalicão - Paços de Ferreira Uitslag Famalicão - Paços de Ferreira Statistieken Famalicão - Paços de Ferreira Primeira Liga 2019/2020 Famalicão - Paços de Ferreira wedden Famalicão - Paços de Ferreira gokken Famalicão - Paços de Ferreira Unibet