Nabeschouwing Famalicão - Santa Clara (0-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Famalicão het zondag 26 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Santa Clara (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. Lincoln maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Santa Clara vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Santa Clara.

LIVE Famalicão - Santa Clara 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Roderick Famalicão
35' Penalty Santa Clara Penalty Lincoln Santa Clara 0-1
52' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Rocha Santa Clara
62' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mamadu Cande Santa Clara
62' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Goncalves Famalicão
62' Wissel Famalicão Wissel A. Centelles voor C. Racine Famalicão
70' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel Guga voor I. Pinto Famalicão
79' Wissel Santa Clara Wissel Ze Manuel voor Costinha Santa Clara
83' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor F. Cardoso Santa Clara
84' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor G. Schettine Santa Clara
85' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor G. Schettine Santa Clara
92' Wissel Santa Clara Wissel Z. Sanusi voor C. Carvalho Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Santa Clara
Opstellingen Famalicão - Santa Clara
De opstellingen van Famalicão en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Santa Clara

Famalicão en Santa Clara treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Santa Clara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 1
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 3e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 14e plaats.