Nabeschouwing Feirense - Belenenses (0-0) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 5 oktober 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het vrijdag 5 oktober 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Belenenses (0-0)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Feirense en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Feirense en Belenenses gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Feirense - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Nuno Coelho Belenenses
44' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
55' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Muriel Belenenses
67' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Nélson Belenenses
74' Wissel Feirense Wissel Luís Machado voor Tiago Mesquita Feirense
77' Wissel Belenenses Wissel Henrique Almeida voor A. Keita Belenenses
77' Wissel Belenenses Wissel Z. Bergdich voor Fredy Belenenses
82' Wissel Feirense Wissel João Silva voor Sturgeon Feirense
84' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Philipe Sampaio Feirense
88' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Luís Machado Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Belenenses
Opstellingen Feirense - Belenenses
De opstellingen van Feirense en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Belenenses

Feirense en Belenenses treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 3 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 1
Winst Belenenses 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 8e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 13e plaats.