Nabeschouwing Feirense - Portimonense (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het zaterdag 22 december 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Portimonense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter João Filipe Malheiro Pinto geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door Dener, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Portimonense dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Portimonense uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Feirense - Portimonense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Wilson Manafá Portimonense
22' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Wellington Carvalho Portimonense
46' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Edinho Feirense
53' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
63' Wissel Portimonense Wissel Bruno Tabata voor Wellington Carvalho Portimonense
65' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruben Fernandes Portimonense
66' Gele kaart Feirense Gele kaart voor A. Briseño Feirense
68' Doelpunt Portimonense Doelpunt Dener Portimonense 0-1
69' Wissel Feirense Wissel Luís Machado voor Cris Feirense
73' Wissel Feirense Wissel José Valencia voor Tiago Mesquita Feirense
78' Wissel Portimonense Wissel Marcel Pereira voor Ruben Fernandes Portimonense
84' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ricardo Ferreira Portimonense
87' Wissel Feirense Wissel Marco Soares voor Babanco Feirense
89' Wissel Portimonense Wissel Felipe Macedo voor Paulinho Portimonense
94' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Luís Machado Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Portimonense
Opstellingen Feirense - Portimonense
De opstellingen van Feirense en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Portimonense

Feirense en Portimonense treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Filipe Malheiro Pinto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 16 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Portimonense favoriet. 2 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 0
Winst Portimonense 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 16e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 11e plaats.