Nabeschouwing Marítimo - Benfica (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Marítimo het zondag 16 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Benfica (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Benfica is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. Jonas maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Benfica vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Benfica uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Marítimo - Benfica 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Correa Marítimo
46' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Abedzadeh Marítimo
47' Penalty Benfica Penalty Jonas Benfica 0-1
56' Wissel Marítimo Wissel Edgar Costa voor Gamboa Marítimo
57' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Zainadine Junior Marítimo
65' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabricio Baiano Marítimo
66' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Danny Marítimo
69' Wissel Marítimo Wissel Joel voor Danny Marítimo
70' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jardel Benfica
75' Wissel Benfica Wissel Gabriel voor A. Živković Benfica
81' Wissel Benfica Wissel H. Seferović voor Jonas Benfica
85' Wissel Marítimo Wissel L. Barrera voor J. Correa Marítimo
87' Gele kaart Benfica Gele kaart voor F. Cervi Benfica
90' Wissel Benfica Wissel João Félix voor F. Cervi Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Benfica
Opstellingen Marítimo - Benfica
De opstellingen van Marítimo en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Benfica

Marítimo en Benfica treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 18 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Marítimo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 2
Winst Benfica 18
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 13e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 4e plaats.