Nabeschouwing Marítimo - Famalicão (3-3) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 25 juli 2020 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Marítimo het zaterdag 25 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Famalicão (3-3)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Marítimo en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Marítimo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Zainadine. Een benutte penalty van F. Martins in de 51e minuut zorgde er even later voor dat Famalicão weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 49e minuut zette Rene zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Marítimo de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Roderick in de 87e minuut de 2-2 maakte namens Famalicão. Famalicão leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 91 minuten op voorsprong na een goal van R. Lameiras: 2-3. Na 92 minuten werd F. van Famalicão met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat Erivaldo Marítimo weer op 3-3 zette in de 95e minuut. In de 98e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest C. van Famalicão vroegtijdig het veld verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Marítimo - Famalicão 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Marítimo Doelpunt J. Zainadine Marítimo 1-0
40' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Goncalves Famalicão
42' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Bebeto Marítimo
48' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
51' Penalty Famalicão Penalty F. Martins Famalicão 1-1
49' Doelpunt Marítimo Doelpunt Rene met assist van Bebeto Marítimo 2-1
60' Wissel Famalicão Wissel W. Silva voor I. Pinto Famalicão
69' Wissel Famalicão Wissel A. Centelles voor C. Racine Famalicão
69' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Pote Famalicão
69' Wissel Famalicão Wissel Guga voor Martinez Toni Famalicão
76' Wissel Marítimo Wissel Erivaldo voor Bebeto Marítimo
77' Wissel Famalicão Wissel R. Lameiras voor F. Martins Famalicão
87' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor R. Pinho Marítimo
87' Doelpunt Famalicão Doelpunt Roderick Famalicão 2-2
91' Doelpunt Famalicão Doelpunt R. Lameiras Famalicão 2-3
92' Rode kaart Famalicão Rode kaart voor F. Famalicão
94' Wissel Marítimo Wissel J. Agostinho voor R. Pinho Marítimo
94' Wissel Marítimo Wissel E. Costa voor Getterson Marítimo
95' Doelpunt Marítimo Doelpunt Erivaldo Marítimo 3-3
95' Wissel Marítimo Wissel F. Bambock voor P. Pelagio Marítimo
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Vana Famalicão
96' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Marítimo
96' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Famalicão
98' Rode kaart Famalicão Rode kaart voor C. Famalicão
100' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Famalicão
Opstellingen Marítimo - Famalicão
De opstellingen van Marítimo en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Famalicão

Marítimo en Famalicão treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 19 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Marítimo 0
Winst Famalicão 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 11e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 6e plaats.