Nabeschouwing Moreirense - Belenenses (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 27 augustus 2018 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het maandag 27 augustus 2018 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Belenenses (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Moreirense en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door A. Keita, waarmee Belenenses met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Moreirense het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk João Aurélio die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Moreirense - Belenenses 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
38' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Z. Bergdich Belenenses
41' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor P. Sagna Belenenses
47' Wissel Belenenses Wissel Reinildo voor Z. Bergdich Belenenses
58' Wissel Moreirense Wissel Nenê voor Chiquinho Moreirense
61' Wissel Belenenses Wissel Diogo Viana voor Nélson Belenenses
69' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Neto Moreirense
76' Doelpunt Belenenses Doelpunt A. Keita Belenenses 0-1
81' Wissel Belenenses Wissel Kikas voor A. Keita Belenenses
81' Wissel Moreirense Wissel Arsénio voor M. Ndiaye Moreirense
91' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Pedro Nuno Moreirense
95' Doelpunt Moreirense Doelpunt João Aurélio Moreirense 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Belenenses
Opstellingen Moreirense - Belenenses
De opstellingen van Moreirense en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Belenenses

Moreirense en Belenenses treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 5 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Belenenses 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 12e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 10e plaats.