Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves (3-2) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Moreirense het zaterdag 30 november 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Desportivo Aves (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 3-2 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Desportivo Aves kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Mehremic. In de 13e minuut moest Claudio Falcao van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Manuel Mota een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Desportivo Aves verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Moreirense in de 28e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van F. Abreu.

In de 46e minuut was het Moreirense dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Abreu. In de 60e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Desportivo Aves speler M. Mohammadi. In de 72e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Moreirense speler S. Vitoria.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Mota en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Moreirense.

LIVE Moreirense - Desportivo Aves 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor F. Soares Moreirense
5' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt A. Mehremic met assist van A. Figueiredo Desportivo Aves 0-1
13' Rode kaart Desportivo Aves Rode kaart voor Claudio Falcao Desportivo Aves
24' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor W. Junior Desportivo Aves
28' Doelpunt Moreirense Doelpunt F. Abreu met assist van L. Singh Moreirense 1-1
46' Doelpunt Moreirense Doelpunt F. Abreu met assist van N. Pedro Moreirense 2-1
60' Penalty Desportivo Aves Penalty M. Mohammadi Desportivo Aves 2-2
65' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor N. Pedro Moreirense
70' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor A. Mehremic Desportivo Aves
72' Penalty Moreirense Penalty S. Vitoria Moreirense 3-2
80' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fernando voor M. Tavares Desportivo Aves
80' Wissel Moreirense Wissel A. Soares voor F. Soares Moreirense
87' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor L. Machado Moreirense
87' Wissel Desportivo Aves Wissel K. Yamga voor W. Junior Desportivo Aves
87' Wissel Desportivo Aves Wissel Z. Banjaqui voor Estrela Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Desportivo Aves
Opstellingen Moreirense - Desportivo Aves
De opstellingen van Moreirense en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Desportivo Aves

Moreirense en Desportivo Aves treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 10 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 3
Winst Desportivo Aves 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 15e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 18e plaats.