Nabeschouwing Moreirense - Gil Vicente (3-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 17:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Moreirense het zaterdag 17 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Gil Vicente (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 3-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. Abreu, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Aouacheria op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Moreirense, waarmee L. Singh zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira, waardoor Moreirense dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Gil Vicente 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Kellyton Gil Vicente
8' Doelpunt Moreirense Doelpunt F. Abreu met assist van N. Pedro Moreirense 1-0
22' Doelpunt Moreirense Doelpunt B. Aouacheria met assist van F. Pacheco Moreirense 2-0
46' Wissel Gil Vicente Wissel E. Banguera voor A. Henrique Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel Z. Naidji voor Kellyton Gil Vicente
68' Wissel Moreirense Wissel L. Singh voor F. Soares Moreirense
72' Doelpunt Moreirense Doelpunt L. Singh met assist van F. Pacheco Moreirense 3-0
77' Wissel Gil Vicente Wissel S. Lino voor B. Kraev Gil Vicente
82' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor W. Soares Gil Vicente
84' Wissel Moreirense Wissel L. Henrique voor N. Pedro Moreirense
86' Wissel Moreirense Wissel Nene voor F. Abreu Moreirense
88' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Rodrigo Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Gil Vicente
Opstellingen Moreirense - Gil Vicente
De opstellingen van Moreirense en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Gil Vicente

Moreirense en Gil Vicente treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 15 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moreirense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Moreirense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Gil Vicente 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 16e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 5e plaats.