Nabeschouwing Moreirense - Santa Clara (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het zondag 9 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Santa Clara (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 0-1 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Zé Manuel, waarmee Santa Clara met 0-1 de leiding nam. In de 77e minuut kreeg Ivanildo Fernandes van Moreirense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Moreirense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Santa Clara uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Moreirense - Santa Clara 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Accioly Santa Clara
24' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Zé Manuel Santa Clara
41' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ivanildo Fernandes Moreirense
50' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Pedro Nuno Moreirense
52' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Zé Manuel met assist van Bruno Lamas Santa Clara 0-1
59' Wissel Moreirense Wissel Heriberto Tavares voor Pedro Nuno Moreirense
67' Wissel Moreirense Wissel Neto voor Alan Schons Moreirense
75' Wissel Santa Clara Wissel Kaio Pantaleão voor Bruno Lamas Santa Clara
75' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mamadu Candé Santa Clara
77' Tweede gele kaart Moreirense Tweede gele kaart voor Ivanildo Fernandes Moreirense
80' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Arsénio Moreirense
85' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. Aberhoune Moreirense
86' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Zé Manuel Santa Clara
88' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
91' Wissel Santa Clara Wissel P. Pacheco voor M. Chrien Santa Clara
92' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Ukra Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Santa Clara
Opstellingen Moreirense - Santa Clara
De opstellingen van Moreirense en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Santa Clara

Moreirense en Santa Clara treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moreirense en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Moreirense 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 9e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 10e plaats.