Nabeschouwing Moreirense - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het zondag 12 augustus 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Heriberto Tavares, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. In de 12e minuut was het Sporting CP dat via Bruno Fernandes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins. Door een benutte penalty kwam Sporting CP vervolgens op 1-2. Het was B. Dost die vanaf 11 meter wist te scoren in de 73e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Sporting CP dankzij een 1-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Moreirense - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Nani Sporting CP
6' Doelpunt Moreirense Doelpunt Heriberto Tavares met assist van João Aurélio Moreirense 1-0
12' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Bruno Fernandes Sporting CP
16' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Bruno Fernandes S. Ristovski Moreirense 1-1
19' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor João Aurélio Moreirense
28' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Petrović Sporting CP
30' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Heriberto Tavares Moreirense
43' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel Raphinha voor Nani Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor M. Acuña Sporting CP
73' Penalty Sporting CP Penalty B. Dost Sporting CP 1-2
75' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor M. Ndiaye Moreirense
75' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Jefferson Sporting CP
80' Wissel Moreirense Wissel Arsénio voor Neto Moreirense
81' Wissel Moreirense Wissel Nenê voor Pedro Nuno Moreirense
84' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Alan Schons Moreirense
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Nenê Moreirense
92' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost Sporting CP 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Sporting CP
Opstellingen Moreirense - Sporting CP
De opstellingen van Moreirense en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Sporting CP

Moreirense en Sporting CP treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 26 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 7 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.