Nabeschouwing Nacional - Chaves (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Nacional het zondag 23 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Chaves (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door B. Rochez, waarmee Nacional met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Nacional via B. Rochez op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nacional.

LIVE Nacional - Chaves 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Paulinho Chaves
35' Doelpunt Nacional Doelpunt B. Rochez met assist van Witi Nacional 1-0
44' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Jota Nacional
49' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Julio Nacional
46' Wissel Chaves Wissel Marlon Rangel voor Hugo Basto Chaves
53' Wissel Chaves Wissel A. Ebralidze voor A. Zangre Chaves
55' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Jefferson Chaves
59' Wissel Nacional Wissel B. Riascos voor João Camacho Nacional
67' Wissel Nacional Wissel A. Paločević voor Jota Nacional
69' Gele kaart Nacional Gele kaart voor A. Paločević Nacional
73' Wissel Chaves Wissel R. Bressan voor Luís Martins Chaves
74' Gele kaart Chaves Gele kaart voor A. Ebralidze Chaves
76' Penalty Nacional Penalty B. Rochez Nacional 2-0
83' Wissel Nacional Wissel Diego Barcelos voor Witi Nacional
85' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Marcão Teixeira Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Chaves
Opstellingen Nacional - Chaves
De opstellingen van Nacional en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Chaves

Nacional en Chaves treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 23 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 2 keer wist de ploeg van Nacional te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nacional. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nacional 0
Winst Chaves 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 13e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 18e plaats.