Nabeschouwing Paços de Ferreira - Tondela (1-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Paços de Ferreira het zondag 10 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Tondela (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Tondela is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 1-0 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Pedrinho, waarmee Paços de Ferreira met 1-0 de leiding nam. In de 65e minuut kreeg Bruno Santos van Paços de Ferreira voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Paços de Ferreira de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 95e minuut kreeg P. Sampaio van Tondela voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tondela de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Paços de Ferreira.

LIVE Paços de Ferreira - Tondela 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Pedrinho Paços de Ferreira 1-0
34' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor B. Teles Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel R. Dadashov voor F. S. Welthon Paços de Ferreira
48' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maracas Paços de Ferreira
53' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Bruno Santos Paços de Ferreira
58' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor Murilo Paços de Ferreira
61' Wissel Tondela Wissel T. Strkalj voor J. Jaquite Tondela
65' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor Bruno Santos Paços de Ferreira
67' Wissel Paços de Ferreira Wissel B. Martins voor D. Tanque Paços de Ferreira
69' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor F. Ferreira Tondela
69' Wissel Tondela Wissel A. Xavier voor F. Moufi Tondela
70' Gele kaart Tondela Gele kaart voor P. Sampaio Tondela
93' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
95' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor P. Sampaio Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Tondela
Opstellingen Paços de Ferreira - Tondela
De opstellingen van Paços de Ferreira en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Tondela

Paços de Ferreira en Tondela treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 9 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Tondela favoriet. 3 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 1
Winst Tondela 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 17e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.