Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (0-0) || Primeira Liga

Zondag 8 december 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 8 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Capital do Movel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Paços de Ferreira Gelijk Winst Vitória Setúbal
2.02x inzet 3.1x inzet 3.9x inzet
LIVE Paços de Ferreira - Vitória Setúbal 0-0

Vanaf zondag 8 december 2019 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Paços de Ferreira - Vitória Setúbal volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 21 uur, 43 minuten en 9 seconden.

Opstellingen Paços de Ferreira - Vitória Setúbal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal

Paços de Ferreira en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Paços de Ferreira en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 17e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Vitória Setúbal Live Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Live Paços de Ferreira - Vitória Setúbal kijken Paços de Ferreira - Vitória Setúbal kijken Live Paços de Ferreira - Vitória Setúbal stream Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Uitslag Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Statistieken Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Primeira Liga 2019/2020 Paços de Ferreira - Vitória Setúbal wedden Paços de Ferreira - Vitória Setúbal gokken Paços de Ferreira - Vitória Setúbal Unibet