Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (2-3) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Paços de Ferreira het zondag 8 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 2-3 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door E. Bessa, waarmee Vitória FC met 0-1 de leiding nam. Paços de Ferreira kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Diaby, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette H. Ferreira zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Paços de Ferreira de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Zequinha de 2-2 maakte voor Vitória FC. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Vitória FC dat in de 78e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat H. Pereira de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Vitória Setúbal.

LIVE Paços de Ferreira - Vitória Setúbal 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
16' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor B. Teles Paços de Ferreira
47' Doelpunt Vitória FC Doelpunt E. Bessa met assist van Zequinha Vitória FC 0-1
49' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Jubal Vitória FC
49' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor D. Tanque Paços de Ferreira
51' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt M. Diaby met assist van Murilo Paços de Ferreira 1-1
56' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt H. Ferreira Paços de Ferreira 2-1
58' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Diaby Paços de Ferreira
60' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
63' Wissel Vitória FC Wissel H. Guedes voor E. Bessa Vitória FC
65' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maracas Paços de Ferreira
68' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Zequinha met assist van H. Guedes Vitória FC 2-2
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
73' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor N. Ghilas Vitória FC
75' Wissel Vitória FC Wissel N. Valente voor N. Ghilas Vitória FC
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel O. Reabciuk voor B. Teles Paços de Ferreira
78' Doelpunt Vitória FC Doelpunt H. Pereira met assist van N. Pinto Vitória FC 2-3
81' Wissel Paços de Ferreira Wissel D. Almeida voor C. Luiz Paços de Ferreira
82' Wissel Vitória FC Wissel Leandrinho voor H. Pereira Vitória FC
92' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Carlinhos Vitória FC
93' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor G. Makaridze Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Vitória Setúbal
Opstellingen Paços de Ferreira - Vitória Setúbal
De opstellingen van Paços de Ferreira en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Vitória Setúbal

Paços de Ferreira en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 18 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 13
Winst Vitória Setúbal 6
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 17e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.