Nabeschouwing Portimonense - Belenenses (0-0) || Primeira Liga

Vrijdag 9 augustus 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Portimonense het vrijdag 9 augustus 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Belenenses (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Portimonense en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Portimonense en Belenenses gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Portimonense, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manuel Mota niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Belenenses
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
119
68
Gevaarlijke aanvallen
63
25
Passes
405
389
Overtredingen
18
17
Buitenspel
2
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Portimonense - Belenenses 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujic voor Dieguinho Belenenses
57' Wissel Belenenses Wissel Kau voor A. Sousa Belenenses
61' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor M. Ljujic Belenenses
72' Wissel Portimonense Wissel M. Moreno voor A. F. Boa Morte Portimonense
74' Wissel Belenenses Wissel S. Ramirez voor Diogo Calila Belenenses
80' Wissel Portimonense Wissel Everson voor Romulo Portimonense
87' Wissel Portimonense Wissel N. B. Gomes Betuncal voor Iury Portimonense
89' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor P. Sa Portimonense
Opstellingen Portimonense - Belenenses
De opstellingen van Portimonense en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Belenenses

Portimonense en Belenenses treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Belenenses elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 0
Winst Belenenses 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Portimonense - Belenenses Opstelling Portimonense Opstelling Belenenses Live Portimonense - Belenenses Live Portimonense - Belenenses kijken Portimonense - Belenenses kijken Live Portimonense - Belenenses stream Portimonense - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Belenenses Uitslag Portimonense - Belenenses Statistieken Portimonense - Belenenses Primeira Liga 2019/2020 Portimonense - Belenenses wedden Portimonense - Belenenses gokken Portimonense - Belenenses Unibet