Nabeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães (3-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Portimonense het zondag 23 september 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-2 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portimonense kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Nakajima. Een ongelukkig eigen doelpunt van Jadson zorgde ervoor dat Vitória SC op 1-1 kwam te staan in de 65e minuut. In de 69e minuut zette Paulinho zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portimonense de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. John de 2-2 maakte voor Vitória SC. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Portimonense dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Nakajima de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Portimonense.

LIVE Portimonense - Vitória Guimarães 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Portimonense Doelpunt S. Nakajima met assist van E. Hackman Portimonense 1-0
26' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Carlos Vitória SC
39' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Filipe Soares Vitória SC
44' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
46' Wissel Vitória SC Wissel Davidson voor Tozé Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor João Carlos Vitória SC
54' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Wakaso Vitória SC
61' Wissel Vitória SC Wissel Alexandre Guedes voor J. Tallo Vitória SC
65' Eigen doelpunt Vitória SC Eigen doelpunt Jadson Vitória SC 1-1
69' Doelpunt Portimonense Doelpunt Paulinho met assist van S. Nakajima Portimonense 2-1
71' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Almeida Vitória SC
73' Wissel Portimonense Wissel J. Martinez voor J. Carlos Portimonense
79' Wissel Portimonense Wissel Dener voor Ewerton Portimonense
82' Doelpunt Vitória SC Doelpunt O. John Vitória SC 2-2
86' Doelpunt Portimonense Doelpunt S. Nakajima Portimonense 3-2
88' Wissel Portimonense Wissel Lucas Fernandes voor Paulinho Portimonense
94' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Dener Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Vitória Guimarães
Opstellingen Portimonense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Portimonense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Vitória Guimarães

Portimonense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Portimonense favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portimonense 2
Winst Vitória Guimarães 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 18e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 8e plaats.