Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves (5-1) || Primeira Liga 2019/2020

Vrijdag 23 augustus 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Rio Ave het vrijdag 23 augustus 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves (5-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 5-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Taremi, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. Rio Ave vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taremi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Rio Ave, waarmee M. Taremi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rio Ave geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Santos. In de 75e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Rio Ave speler F. Augusto. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 77e minuut en kwam op naam te staan van Desportivo Aves speler Enzo, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fábio José Costa Veríssimo en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Rio Ave.

LIVE Rio Ave - Desportivo Aves 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor R. Oliveira Desportivo Aves
10' Doelpunt Rio Ave Doelpunt M. Taremi met assist van D. Lopes Rio Ave 1-0
22' Doelpunt Rio Ave Doelpunt M. Taremi met assist van B. Moreira Rio Ave 2-0
43' Wissel Desportivo Aves Wissel M. Tavares voor Kahraba Desportivo Aves
43' Wissel Desportivo Aves Wissel Enzo voor R. Macedo Desportivo Aves
52' Doelpunt Rio Ave Doelpunt M. Taremi met assist van N. Santos Rio Ave 3-0
55' Doelpunt Rio Ave Doelpunt N. Santos met assist van F. Augusto Rio Ave 4-0
67' Wissel Rio Ave Wissel Carlos Mane voor B. Moreira Rio Ave
72' Wissel Desportivo Aves Wissel B. Xavier voor W. Junior Desportivo Aves
74' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Q. Beunardeau Desportivo Aves
75' Penalty Rio Ave Penalty F. Augusto Rio Ave 5-0
76' Wissel Rio Ave Wissel Junio voor S. Aderlan Rio Ave
76' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor M. Taremi Rio Ave
77' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Enzo Desportivo Aves 5-1
94' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor M. Tavares Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Desportivo Aves
Opstellingen Rio Ave - Desportivo Aves
De opstellingen van Rio Ave en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves

Rio Ave en Desportivo Aves treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 31 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Desportivo Aves favoriet. 2 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 0
Winst Desportivo Aves 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 17e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 7e plaats.