Nabeschouwing Rio Ave - Marítimo (3-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Rio Ave het zondag 19 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Marítimo (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Bruno Moreira, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. Rio Ave vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gelson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Marítimo vervolgens op 2-1. Het was Joel die vanaf 11 meter wist te scoren in de 73e minuut.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Rio Ave vergroot nadat D. Furtado de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rio Ave.

LIVE Rio Ave - Marítimo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Bruno Moreira met assist van Gabrielzinho Rio Ave 1-0
17' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Bebeto Marítimo
40' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gelson met assist van Bruno Moreira Rio Ave 2-0
42' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabricio Baiano Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Edgar Costa Marítimo
66' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor Tarantini Rio Ave
72' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Jonathan Buatu Rio Ave
73' Penalty Marítimo Penalty Joel Marítimo 2-1
74' Wissel Rio Ave Wissel João Schmidt voor Gelson Rio Ave
77' Wissel Marítimo Wissel Valente voor Danny Marítimo
80' Wissel Rio Ave Wissel D. Furtado voor Gabrielzinho Rio Ave
86' Wissel Marítimo Wissel Éverton Nascimento voor Fabricio Baiano Marítimo
87' Doelpunt Rio Ave Doelpunt D. Furtado Rio Ave 3-1
88' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Joel Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Marítimo
Opstellingen Rio Ave - Marítimo
De opstellingen van Rio Ave en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Marítimo

Rio Ave en Marítimo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 7 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rio Ave. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 5
Winst Marítimo 7
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 17e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 8e plaats.