Nabeschouwing Rio Ave - Sporting CP (1-3) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 3 december 2018 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Rio Ave het maandag 3 december 2018 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Sporting CP (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Bruno Fernandes, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Rio Ave kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Schmidt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette B. Dost zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat Jovane Cabral de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sporting CP.

LIVE Rio Ave - Sporting CP 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Bruno Fernandes met assist van Nani Sporting CP 0-1
12' Doelpunt Rio Ave Doelpunt João Schmidt Rio Ave 1-1
15' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
23' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van M. Acuña Sporting CP 1-2
29' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor N. Gudelj Sporting CP
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
56' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor B. Dost Sporting CP
59' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor João Schmidt Rio Ave
60' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor T. Borevković Rio Ave
61' Wissel Sporting CP Wissel Jefferson voor M. Acuña Sporting CP
64' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Abdoulay Diaby Sporting CP
69' Wissel Sporting CP Wissel Jovane Cabral voor Abdoulay Diaby Sporting CP
72' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Jovane Cabral met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 1-3
76' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Junio Rio Ave
84' Wissel Rio Ave Wissel Murilo voor Fábio Coentrão Rio Ave
87' Wissel Sporting CP Wissel Bruno César voor Wendel Sporting CP
88' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Carlos Rio Ave
89' Wissel Rio Ave Wissel Bruno Moreira voor N. Jambor Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Sporting CP
Opstellingen Rio Ave - Sporting CP
De opstellingen van Rio Ave en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Sporting CP

Rio Ave en Sporting CP treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 13 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rio Ave. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 3
Winst Sporting CP 13
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 5e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.