Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães (1-1) || Primeira Liga

Zondag 8 september 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Rio Ave het zondag 8 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Rio Ave en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door B. Moreira, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. Vitória Guimarães kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Almeida, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 57e minuut moest Rio Ave verder met een man minder nadat T. Borevkovic een rode kaart had gekregen. Het lukte Vitória Guimarães in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Vitória Guimarães
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
15
Schoten op doel
2
5
Passes
402
373
Overtredingen
12
17
Buitenspel
0
3
Corners
5
8
LIVE Rio Ave - Vitória Guimarães 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Doelpunt Rio Ave Doelpunt B. Moreira met assist van Carlos Mane Rio Ave 1-0
45' Doelpunt Vitória Guimarães Doelpunt A. Almeida met assist van F. Sacko Vitória Guimarães 1-1
47' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor V. Bondarenko Vitória Guimarães
53' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor N. Monte Rio Ave
57' Rode kaart Rio Ave Rode kaart voor T. Borevkovic Rio Ave
60' Wissel Rio Ave Wissel Junio voor Carlos Mane Rio Ave
66' Wissel Vitória Guimarães Wissel J. Encada voor V. Bondarenko Vitória Guimarães
66' Wissel Vitória Guimarães Wissel M. Agu voor A. Almeida Vitória Guimarães
73' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor M. Agu Vitória Guimarães
75' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor D. Lopes Rio Ave
79' Wissel Vitória Guimarães Wissel J. P. Silva Sousa voor Rodrigues Pepe Vitória Guimarães
80' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor B. Moreira Rio Ave
92' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
Opstellingen Rio Ave - Vitória Guimarães
De opstellingen van Rio Ave en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães

Rio Ave en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Rio Ave en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Vitória Guimarães 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rio Ave - Vitória Guimarães Opstelling Rio Ave Opstelling Vitória Guimarães Live Rio Ave - Vitória Guimarães Live Rio Ave - Vitória Guimarães kijken Rio Ave - Vitória Guimarães kijken Live Rio Ave - Vitória Guimarães stream Rio Ave - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Guimarães Uitslag Rio Ave - Vitória Guimarães Statistieken Rio Ave - Vitória Guimarães Primeira Liga 2019/2020 Rio Ave - Vitória Guimarães wedden Rio Ave - Vitória Guimarães gokken Rio Ave - Vitória Guimarães Unibet