Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal (1-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Rio Ave het zaterdag 9 november 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Carlos Mane, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. Rio Ave kreeg via F. Augusto in de 61e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter João Pedro Silva Pinheiro de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rio Ave.

LIVE Rio Ave - Vitória Setúbal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Vitória FC Wissel K. Hachadi voor N. Ghilas Vitória FC
27' Wissel Vitória FC Wissel Jubal voor B. Pires Vitória FC
33' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Silvio Vitória FC
38' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Carlos Mane met assist van D. Lopes Rio Ave 1-0
49' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor Tarantini Rio Ave
61' Penalty gemist Rio Ave Penalty gemist F. Augusto Rio Ave
62' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor N. Santos Rio Ave
63' Wissel Vitória FC Wissel Zequinha voor H. Pereira Vitória FC
80' Wissel Rio Ave Wissel M. Taremi voor N. Jambor Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Vitória Setúbal
Opstellingen Rio Ave - Vitória Setúbal
De opstellingen van Rio Ave en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal

Rio Ave en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 12
Winst Vitória Setúbal 5
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 12e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 11e plaats.