Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses (2-3) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 30 november 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het vrijdag 30 november 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Belenenses (2-3)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 2-3 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. Osama Rashid maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Santa Clara vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Belenenses kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Sasso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Fredy van Belenenses die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Belenenses vergroot nadat Fredy de 1-3 wist te scoren. In de 80e werkte André Santos de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Na 82 minuten kon Fábio Cardoso van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Santa Clara het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Belenenses.

LIVE Santa Clara - Belenenses 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Santa Clara Penalty Osama Rashid Santa Clara 1-0
12' Doelpunt Belenenses Doelpunt V. Sasso met assist van Diogo Viana Belenenses 1-1
56' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Fábio Cardoso Santa Clara
57' Penalty Belenenses Penalty Fredy Belenenses 1-2
61' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Anderson Carvalho Santa Clara
64' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Patrick Santa Clara
67' Wissel Santa Clara Wissel A. Arroyo voor Clemente Santa Clara
69' Wissel Belenenses Wissel Eduardo Henrique voor Henrique Almeida Belenenses
76' Wissel Belenenses Wissel O. Drame voor Jonatan Belenenses
77' Doelpunt Belenenses Doelpunt Fredy met assist van O. Drame Belenenses 1-3
80' Eigen doelpunt Santa Clara Eigen doelpunt André Santos Santa Clara 2-3
82' Tweede gele kaart Santa Clara Tweede gele kaart voor Fábio Cardoso Santa Clara
84' Wissel Santa Clara Wissel Kaio Pantaleão voor Osama Rashid Santa Clara
89' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Fredy Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Belenenses
Opstellingen Santa Clara - Belenenses
De opstellingen van Santa Clara en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Belenenses

Santa Clara en Belenenses treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Belenenses elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Santa Clara 0
Winst Belenenses 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 9e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 10e plaats.