Nabeschouwing Santa Clara - Benfica (0-2) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 11 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het vrijdag 11 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Benfica (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Benfica is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 0-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door H. Seferović, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut moest Fábio Cardoso van het veld vertrekken nadat scheidsrechter João Carlos Santos Capela een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Santa Clara verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Benfica via een goal van Jardel in de 48e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Benfica.

LIVE Santa Clara - Benfica 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Patrick Santa Clara
20' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Anderson Carvalho Santa Clara
22' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van André Almeida Benfica 0-1
25' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Rúben Dias Benfica
35' Gele kaart Benfica Gele kaart voor L. Fejsa Benfica
44' Rode kaart Santa Clara Rode kaart voor Fábio Cardoso Santa Clara
47' Wissel Santa Clara Wissel Accioly voor P. Pacheco Santa Clara
48' Doelpunt Benfica Doelpunt Jardel met assist van Pizzi Benfica 0-2
54' Wissel Santa Clara Wissel Guilherme Schettine voor A. Stephens Santa Clara
59' Wissel Santa Clara Wissel D. Pineda voor Ukra Santa Clara
61' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jardel Benfica
70' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor A. Živković Benfica
79' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Mamadu Candé Santa Clara
85' Wissel Benfica Wissel N. Castillo voor João Félix Benfica
91' Wissel Benfica Wissel Gedson Fernandes voor Pizzi Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Benfica
Opstellingen Santa Clara - Benfica
De opstellingen van Santa Clara en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Benfica

Santa Clara en Benfica treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Benfica elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Santa Clara 0
Winst Benfica 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 9e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 3e plaats.