Nabeschouwing Santa Clara - Boavista (4-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zaterdag 1 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Boavista (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Boavista is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 4-2 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Thiago Santana, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Boavista kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Falcone, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette Fernando zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Santa Clara de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Santa Clara vergroot nadat Osama Rashid de 3-1 wist te scoren. In de 65e minuut kwam Boavista weer dichterbij, nadat Talocha de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 97e minuut en kwam op naam te staan van Santa Clara speler Osama Rashid, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter António Emanuel Carvalho Nobre bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Santa Clara.

LIVE Santa Clara - Boavista 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Accioly Santa Clara
19' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Thiago Santana met assist van Fernando Santa Clara 1-0
21' Gele kaart Boavista Gele kaart voor André Claro Boavista
25' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Thiago Santana Santa Clara
29' Wissel Santa Clara Wissel A. Stephens voor Thiago Santana Santa Clara
46' Doelpunt Boavista Doelpunt F. Falcone Boavista 1-1
50' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Fernando met assist van Bruno Lamas Santa Clara 2-1
53' Wissel Boavista Wissel Mateus voor André Claro Boavista
60' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Osama Rashid Santa Clara 3-1
61' Wissel Boavista Wissel Rafael Costa voor S. Sparagna Boavista
65' Doelpunt Boavista Doelpunt Talocha Boavista 3-2
69' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Fernando Santa Clara
71' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Anderson Carvalho Santa Clara
72' Wissel Boavista Wissel Rafael Lopes voor Fábio Espinho Boavista
76' Wissel Santa Clara Wissel Minhoca voor Zé Manuel Santa Clara
76' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
85' Gele kaart Boavista Gele kaart voor F. Falcone Boavista
87' Wissel Santa Clara Wissel César voor Bruno Lamas Santa Clara
97' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Osama Rashid met assist van A. Stephens Santa Clara 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Boavista
Opstellingen Santa Clara - Boavista
De opstellingen van Santa Clara en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Boavista

Santa Clara en Boavista treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Santa Clara 0
Winst Boavista 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 15e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 10e plaats.