Nabeschouwing Santa Clara - Famalicão (0-2) || Primeira Liga

Zaterdag 10 augustus 2019 - 17:30 uur

In de Primeira Liga neemt Santa Clara het zaterdag 10 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada, Ilha de São Miguel, Açores.

Via de Santa Clara - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Famalicão (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira geëindigd in een 0-2 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Famalicão kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Martinez Toni. Famalicão vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anderson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Famalicão.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Famalicão
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
22
13
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
115
104
Gevaarlijke aanvallen
52
34
Passes
352
375
Overtredingen
15
22
Buitenspel
6
1
Corners
14
6
Wissels
3
3
LIVE Santa Clara - Famalicão 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Famalicão Doelpunt Martinez Toni Famalicão 0-1
31' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor F. Martins Famalicão
60' Wissel Santa Clara Wissel Thiago voor B. Lamas Santa Clara
64' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor R. Lameiras Famalicão
66' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
71' Wissel Santa Clara Wissel D. Pineda voor Ukra Santa Clara
75' Doelpunt Famalicão Doelpunt Anderson met assist van F. Martins Famalicão 0-2
75' Wissel Famalicão Wissel D. Goncalves voor F. Martins Famalicão
81' Wissel Santa Clara Wissel R. F. da Cunha Correia voor F. Ramos Santa Clara
87' Wissel Famalicão Wissel Riccieli voor R. Lameiras Famalicão
91' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
Opstellingen Santa Clara - Famalicão
De opstellingen van Santa Clara en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Famalicão

Santa Clara en Famalicão treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Famalicão elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 0
Winst Famalicão 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Santa Clara - Famalicão Opstelling Santa Clara Opstelling Famalicão Live Santa Clara - Famalicão Live Santa Clara - Famalicão kijken Santa Clara - Famalicão kijken Live Santa Clara - Famalicão stream Santa Clara - Famalicão Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Famalicão Uitslag Santa Clara - Famalicão Statistieken Santa Clara - Famalicão Primeira Liga 2019/2020 Santa Clara - Famalicão wedden Santa Clara - Famalicão gokken Santa Clara - Famalicão Unibet