Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zaterdag 13 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Moreirense (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Santa Clara en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Pedro Nuno, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. In de 31e minuut moest Pedro Trigueira van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Antonio Nobre een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Moreirense verder met een speler minder. Thiago Santana dacht na 46 minuten te scoren voor Santa Clara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

LIVE Santa Clara - Moreirense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Moreirense Doelpunt Pedro Nuno met assist van Arsénio Moreirense 0-1
23' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Francisco Ramos Santa Clara
31' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor Pedro Trigueira Moreirense
34' Wissel Moreirense Wissel Nuno Macedo voor I. Camará Moreirense
54' Wissel Santa Clara Wissel Guilherme Schettine voor Patrick Santa Clara 1-1
46' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Thiago Santana met assist van Francisco Ramos Santa Clara
64' Wissel Santa Clara Wissel Lucas Marques voor Bruno Lamas Santa Clara
66' Wissel Santa Clara Wissel Pablo voor Patrick Santa Clara
70' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor César Santa Clara
71' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Heriberto Tavares Moreirense
89' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Pedro Nuno Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Moreirense
Opstellingen Santa Clara - Moreirense
De opstellingen van Santa Clara en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Moreirense

Santa Clara en Moreirense treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Santa Clara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Moreirense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 8e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 5e plaats.