Nabeschouwing Santa Clara - Rio Ave (1-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 17:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zaterdag 22 september 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Rio Ave (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Carlos, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Rio Ave vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Galeno op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut kreeg Junio van Rio Ave voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rio Ave de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 78e minuut was het Santa Clara dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Vinicius. In de 91e minuut werd João Lucas van Santa Clara met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Santa Clara met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 95e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Rio Ave speler .

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rio Ave.

LIVE Santa Clara - Rio Ave 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor N. Jambor Rio Ave
24' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Fernando Santa Clara
31' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor João Schmidt Rio Ave
47' Wissel Santa Clara Wissel César voor Accioly Santa Clara
58' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Junio Rio Ave
62' Wissel Rio Ave Wissel Galeno voor Gelson Rio Ave
63' Wissel Santa Clara Wissel Minhoca voor Patrick Santa Clara
70' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Carlos met assist van Galeno Rio Ave 0-1
73' Wissel Santa Clara Wissel Clemente voor Zé Manuel Santa Clara
74' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Galeno met assist van Gabrielzinho Rio Ave 0-2
75' Wissel Rio Ave Wissel D. Furtado voor Gabrielzinho Rio Ave
77' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Junio Rio Ave
78' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Vinicius Santa Clara 1-2
83' Wissel Rio Ave Wissel Nélson Monte voor Diego Lopes Rio Ave
91' Rode kaart Santa Clara Rode kaart voor João Lucas Santa Clara
94' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Santa Clara
95' Penalty Rio Ave Penalty Rio Ave 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Rio Ave
Opstellingen Santa Clara - Rio Ave
De opstellingen van Santa Clara en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Rio Ave

Santa Clara en Rio Ave treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Santa Clara 0
Winst Rio Ave 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 10e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 7e plaats.