Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Guimarães (2-2) || Primeira Liga 2019/2020

Vrijdag 24 juli 2020 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Santa Clara het vrijdag 24 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Guimarães (2-2)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Santa Clara en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Thiago Santana, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Santa Clara via C. Carvalho op 2-0 kwam te staan. In de 45e minuut wist Vitória SC de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Hanin.

Andre zette Vitória SC even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter João Bento toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Santa Clara - Vitória Guimarães 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Thiago Santana met assist van C. Carvalho Santa Clara 1-0
37' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
43' Penalty Santa Clara Penalty C. Carvalho Santa Clara 2-0
45' Doelpunt Vitória SC Doelpunt F. Hanin Vitória SC 2-1
46' Wissel Santa Clara Wissel A. Carvalho voor R. F. da Cunha Correia Santa Clara
53' Wissel Santa Clara Wissel Lincoln voor Ze Manuel Santa Clara
58' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Thiago Santana Santa Clara
63' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor D. Poha Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel Joao Pedro voor D. Poha Vitória SC
67' Wissel Vitória SC Wissel A. Ouattara voor O. John Vitória SC
71' Penalty Vitória SC Penalty Andre Vitória SC 2-2
76' Wissel Santa Clara Wissel Crysan voor Thiago Santana Santa Clara
80' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Crysan Santa Clara
80' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor F. Cardoso Santa Clara
81' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andre Vitória SC
87' Wissel Santa Clara Wissel Cesar voor P. Sagna Santa Clara
87' Wissel Vitória SC Wissel J. Amoah voor Andre Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Vitória Guimarães
Opstellingen Santa Clara - Vitória Guimarães
De opstellingen van Santa Clara en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Vitória Guimarães

Santa Clara en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Bento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 18 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 2 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Santa Clara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Vitória Guimarães 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 10e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 7e plaats.