Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal (0-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zaterdag 27 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal (0-0)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Santa Clara en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Santa Clara en Vitória Setúbal gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Santa Clara, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Santa Clara - Vitória Setúbal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Kaio Pantaleão Santa Clara
35' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Osama Rashid Santa Clara
42' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Guilherme Schettine Santa Clara
42' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Rúben Micael Vitória FC
59' Wissel Vitória FC Wissel Frédéric Mendy voor Hildeberto Pereira Vitória FC
69' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Francisco Ramos Santa Clara
75' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor Bruno Lamas Santa Clara
85' Wissel Vitória FC Wissel K. Sekgota voor Rúben Micael Vitória FC
88' Wissel Santa Clara Wissel Artur Jorge voor Santa Clara
88' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Pablo Zé Manuel Vitória FC
91' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Frédéric Mendy Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Vitória Setúbal
Opstellingen Santa Clara - Vitória Setúbal
De opstellingen van Santa Clara en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Vitória Setúbal

Santa Clara en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Santa Clara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Vitória Setúbal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 9e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 13e plaats.